Noticies

30 de novembre del  2015

Els nous vins Domenio seleccionats per a la Guia de Vins de Catalunya 2016

La vuitena edició d’aquesta publicació està conformada per 240 vins que han obtingut una puntuació superior a 9,50 punts entre un total de 1.360 que es van tastar.

 

El passat 23 de novembre es va presentar, al Restaurant de l’Estació de França de Barcelona, la vuitena edició de La Guia de Vins de Catalunya que enguany compta amb els nous vins Domenio de Cellers Domenys. La guia del 2016 està conformada per 240 vins que han obtingut una puntuació superior a 9,50 punts entre un total de 1.360 que es van tastar. Un total de 98 cellers de totes les DO catalanes van assistir a la festa, entre els que destacta la participació de Cellers Domenys qui va tenir l’oportunitat de donar a conèixer i promocionar in situ els seus vins Domenio entre un gran nombre de professionals del món del vi, elaboradors, sommeliers i prescriptors, entre altres representants de la gastronomia i la restauració catalana. Aquesta 8a edició de La Guia va sortir a la venda el mateix dilluns 23 de novembre.

 

Cellers Domenys ha tret al mercat, recentment, una nova trilogia de vins fruit de la collita de l’any 2013: els Domenio Trepat, Ull de llebre i Sumoi.La gamma Domenio representa l’aposta de Cellers Domenys pels vins de territori elaborats amb varietats històriques. En solitari, sense cupatges, cada vi desgrana l’essència de la varietat i el seu propi terrer.Com manifesta, Lluís Urgell, president de Cellers Domenys, “aquesta nova producció neix de l’afany i el compromís de Cellers Domenys d’impulsar un projecte vitivinícola molt arrelat als territoris on tenim presència i a on ens devem”.El Domenio Trepat i l’Ull de llebre són dos vins de la DO Conca de Barberà i el Sumoi pertany a la DO Catalunya, ja que el seu raïm prové de la zona de Rodonyà, una de les cooperatives fusionades. En definitiva, una mostra més del gran potencial vitivinícola de Cellers Domenys i el seu desig de preservar el patrimoni vegetal de la seva àrea d’influència.

© 2014 by vimedia. 

  • youtube-square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now